Fa poc

Fa poc, tan poc que jo diria que no fa ni dos segons que en un rampell he decidit obrir un blog. Sincerament no tinc ni idea de com funciona això. He seleccionat l’opció de català però la meitat de les coses surten barrejades amb la llengua de la Gran Bretanya (bé, dels anglesos per ser exactes).

He aconseguit pujar una foto (el castellet enlluernat que hi ha sota el nom del blog) encara no sé ni com ho he fet. Tinc por de que en qualsevol moment caigui (allà penjat pobret)… De moment, pujat està dalt del turó, infraganti.

No sé ni com començar, ni de què parlar. La política, massa podrida, la societat enlaire, de cultura ja ni parlem (retallada aquí, retallada allà, de cultura s’ha quedat en “cul” i dels que fan pudor de mort…) Parlar del país… bé, sí, temptador, però per un primer post (això de post s’ho ha inventat wordpress? Jo sempre n’havia dit article, però ves per on se’n diu “post”, post-vale) Per un primer post parlar del país? …post-no-sé, una mica arriscat. Millor parlar del meu poble, que allò del País… uf, massa gran, i si en parlem del Mundo... una “sinRazón“.

El meu poble… meu ben bé no és, ni tan sols hi vaig néixer, però ja que hi visc, alguna cosa hi tinc a dir. De l’altre, del que em va veure néixer, deixa, deixa, no me’n recordo, fa massa temps.

Guaita, això no té corrector? I si el té no el trobo. Coi de dominació anglòfona… Bé, ara remenaré una mica, potser trobi un corrector amagat sota un “reader” o un “sharing” o “tags & categories”, si està en català li faig un petó al bitxo. S’accepta ajuda desinteressada d’experts.

Tornem al meu poble. Bé, on visc. Castell a dalt, riu a prop. Ja està, canviem de tema. Política no, societat tampoc, cultura vam dir que es quedava en “cul”, i del país… de moment amb poble n’hi ha prou. Definitivament, admiro aquells que sovint escriuen articles als blogs, o blocs, a pàgines güebs i altres racons dels lletraferits. Fins i tot n’hi ha qui escriu una entrada a diari, fins i tot dues, com s’ho fan?. Jo de moment tinc restrenyiment literari i només em surten unes…  i amb molt d’esforç i apretant força. Potser demà tingui més inspiració. Avui per ser el primer, ja n’he tingut prou (i vosaltres -si és que hi ha algú- suposo que també)

Mare de déu senyor, quines hores, i jo postejant. Apa siau, feu bondat.

Anuncis

Un pensament sobre “Fa poc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s