Menos, és Mas.

Segons llegeixo a Vilaweb, Mas diu que convocarà la consulta d’acord amb la legalitat catalana, i demana a Madrid que no ‘l’entorpeixi’… Bé, eh… carta als reis (d’Orient, de l’Orient llunyà, vull dir, no pas als de la Plaça d’Orient, que també, per demanar que no sigui, però el Felipito no estarà per la labor, dic jo)

Democracia, legalitat i diàleg… doncs no demanes tu res, Arturet… Va fort el Presi. Més aviat tindrem demagògia, anormalitat i cabreig… No sé si per aquest ordre de factors, però no alterarà gaire el resultat; vaja, tan impossible com l’origen dels nombres primers, o tant incert i irracional com els decimals de π … una autèntica quimera irresoluble. Quimera en el seu us català (tenir quimera-mania a algú) i també en la seva accepció esapanyola (aquesta especialment adient) com “1. Aquello que se propone a la imaginación como posible o verdadero, no siéndolo 2. Pendencia, riña o contienda.”  Donc això, democràcia, legalitat, diàleg una quimera contenciosa, de solució poc possible.

Hem fet els deures, diu el MHP, i hem d’estar preparats psicològicament i mostrar fortalesa psicològica, i la legalitat catalana ens empara, i la governabilitat està garantida, i no es tracta de proclamar la indepèndencia ja, sinó d’escoltar el poble… Massa paraules.

Sí, massa explicacions dóna Mas segons el meu parer, que oblida que menys és més o menos es más…

Mas demana a Madrid “La tolerància de l’Estat…” aquesta si que és bona. Ingenuitat en estat pur, o potser hi ha estratègia intel·ligent darrere que a mi se m’escapa… serà això.

“No es poden confondre els desitjos amb la realitat, i la realitat de com ens trobarem en aquell moment no la sabem, les fases s’han d’anar executant‘ En això té tota la raó, Sr. Mas.  ‘”Ara ens concentrem en el 9 de novembre. Quan hi siguem a prop, m’agradaria poder dir que serà el 9 de novembre, però això no només depèn de nosaltres”, ha dit el Presi, que no vol treure la bola de cristall, no fos cas es trenqui.

Bé, lectors (o més ben dit “lector” segons l’estadístiques del meu bloc) pasen y vean… l’espectacle està servit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s